Ana Sayfa  
Yıldız Kaplan

Yıldız Kaplan

Tarih : 16 Kasım 2011 - 03:51
Yıldız Kaplan 1970 Samsun Doğumlu Yıldız Kaplan birçok film de oynamıştır.

Yıldız Kaplan (d. 28 Ekim 1970) Türk pop müzik şarkıcısı, oyuncu ve manken.

 

Diskografi

Gönül Borcu (2002)

Işıl Işıl (2005)

Filmler ve Televizyon dizisi

İnşaat (2003)

Evli ve Çocuklu (2003)

Asayiş Berkemal (2002)

Bizim Otel (2001)

Hemşo (2000)

Parça Pinçik (2000)

Unutabilsem (1998)

Yasemin (1997)

Tatlı Kaçıklar (1996)





Bu yazı 1822 defa okundu.


İçerik Hakkında Yorumlar
Bu içerik hakkında henüz yorum yapılmamış




Yorum Yapmak İçin Tıklayın
Ad Soyad :
E-Mail :
Yorum :
(Maximum: 400 karakter) karakter kaldı.
   
BlogMarks Delicious Digg FaceBook Google Mixx MySpace TechNorati Reddit Twitter Yahoo Buzz
SON EKLENEN İÇERİKLER
Nezahat BAYRAM
Beş çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak 1926 yılında Samsun da doğdu... Devamı
Yıldız Kaplan
1970 Samsun Doğumlu Yıldız Kaplan birçok film de oynamıştır... Devamı
Prof.Dr. Namık Kemal PAK
1947 yılında Samsun da doğan Prof. PAK, NATO Bursiyeri ve TÜBİTAK Şeref Bursiyeri olarak Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü nden 1968 yılında mezun oldu.. Devamı
CEMALETTİN ETLİ KAVAKLIGİL
1938 Samsun-Kavak Tabaklı Köyü doğumlu olup emekli öğretmen.... Devamı
Ferhan ŞENSOY
26 Şubat 1951 tarihinde Samsun un Çarşamba ilçesinde doğdu. Yazar, tiyatro oyuncusu ve yönetmeni. .. Devamı
19 MAYIS
19 Mayıs İlçesi Samsun ili Merkez ilçelerinden biridir... Devamı
ÜYE ALANI
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Üye Ol
Şifremi Unuttum!
KATEGORİLER
YAZARLAR
ABONE OLUN
E-Mail adresinizi girerek sitemizdeki gelişmelerden haberdar olun.
SOSYAL AĞ
Twitter Facebook
HABERLER